Kinderkledingwinkel Noordwijk

Gefeliciteerd met je baby! Een baby is zo leuk en schattig, echter is de ene baby nog net even wat schattiger dan de ander. Dit heeft niks te maken met de baby zelf, maar met de kleine kleertjes! Veel kinderkleding kan gezien worden als saai of soms zijn de kleren op een slechte manier geproduceerd. Wij hebben daarvoor de oplossing. Nooit meer saaie of lelijke kleertjes voor jouw kleintje. In onze kinderkledingwinkel in Noordwijk kun je de allerleukste en schattigste kleren kopen, maar dit kun je ook lekker makkelijk online doen.

SHOP NU

De eerste stapjes in prachtige kleding van onze kinderkledingwinkel in Noordwijk

Er zijn zoveel mooie momenten als je een baby hebt en tegenwoordig is het heel makkelijk om die momenten op beeld te zetten. Je maakt snel een filmpje of een foto en deze kun je meteen aan iedereen laten zien. Jouw kind is natuurlijk altijd het stralende middelpunt van zo’n foto, maar een mooie outfit kan natuurlijk ook zeker geen kwaad. Stel je voor: de eerste stapjes in zo’n superleuke Phil and Phae longsleeve. Of een klein mooi MP Denmark zonnehoedje op het strand. Wij weten zeker dat jouw kind er dan op zijn allerbest uitziet. Nu alleen nog die perfecte foto maken.

KLEDING BEKIJKEN

Een breed assortiment

Binnen no time zijn die kleine schattige baby’tjes opgegroeid tot stoere, maar nog steeds stiekem heel schattige kinderen. Ook daarvoor is van alles te vinden. Van stoere jurken tot zwemkleding, van coole jassen tot lieve shirts, wij hebben het allemaal in onze kinderkledingwinkel in Noordwijk. Als ze straks naar school gaan, dan kan dat alleen maar goed gaan. Over school gesproken, daar verkopen wij ook allerlei accessoires voor! Zo zijn er onder andere superhippe drinkbekers en lunchboxes van Blafre in ons assortiment te vinden. Of als dat te saai is, dan hebben we kleurrijke bakjes, bekers en tassen van Petit Monkey. Verder hebben we allerlei supergaaf speelgoed en ook nog super schattige kaartjes.

Kinderkledingwinkel Noordwijk

Mooie kinderkleding

Het lijkt nog zo kort geleden dat je ze nog de luier moest verschonen. Of die keer dat je ze voor het eerst naar zwemles bracht. En dan hebben we het nog niet eens over die eerste keer naar school! Soms lijkt de tijd wel voorbij te vliegen, maar jij kunt die momenten herbeleven. Al die prachtige foto’s en filmpjes zijn nu niet alleen maar mooi, maar hebben een sentimentele waarde gekregen. Wij helpen je graag met het extra mooi maken van die herinneringen en verwelkomen je graag in kinderwinkel Suus en Suus in Noordwijk!

NAAR DE SHOP