MP Denmark

In onze kinderwinkel in Noordwijk hebben wij een heleboel leuke merken hangen. Zo is er voor ieder wel wat wils. Maar een van die merken verdient wat ons betreft nog wat extra aandacht. Als je echt schattige sokjes zoekt of een zonnehoedje voor op het strand of een klein mutsje voor je kind, dan is dit hét merk voor jou. MP Denmark heeft zulke leuke dingen, dat wij ook nauwelijks kunnen kiezen. Vandaar dat er een groot assortiment aan producten van MP Denmark te krijgen is op onze site en in onze winkel.

SHOP NU

MP Denmark staat voor duurzaamheid

MP Denmark staat erom bekend dat zij topkwaliteit leveren. Het is dan ook niet opmerkelijk dat het hun doel is, dat hun kleren door meerdere kinderen gedragen kunnen worden. Dus voor ouders met meerdere kinderen, koop een keer een setje kleren van MP Denmark en je zit wel snor voor de komende tijd. Verder staat hun grootste fabriek in Letland. Je zult dus niet alleen prachtige kleren krijgen, maar je houdt er ook een schoon geweten aan over. Er zal hier geen kinderarbeid aan zijn voorafgegaan. Verder staat duurzaamheid hoog in het vaandel bij MP Denmark. Want hoewel de fabriek niet in Denemarken staat, blijft de denkwijze en de manier hoe zij met de planeet omgaan wel Deens. Dit laat zich zien doordat ze bijvoorbeeld geen fossiele brandstoffen gebruiken in hun fabrieken. Verder willen ze uiterlijk in 2021 CO2-neutraal zijn en hebben ze sinds 2021 zonnepanelen laten leggen. Hierdoor zorgen ze er nu al voor dat er per jaar 71 ton minder CO2 de lucht ingaat.

KLEDING BEKIJKEN

MP Denmark

Honest business is a good business

MP Denmark heeft die tekst niet voor niets op hun website staan en wij zijn het daar heel erg mee eens. Daarom zorgen wij er ook voor dat het overgrote deel van onze producten op een ethische manier wordt gemaakt. Zo worden veel van onze merken onder andere in Portugal of Turkije geproduceerd. Wij gaan dan ook pas in zee met een merk als wij zeker weten dat het een merk is waar wij op kunnen vertrouwen, maar ook waar de wereld op kan vertrouwen. Dit is dan dus ook precies de reden dat wij zo blij zijn met merken als MP Denmark. Zij maken de wereld een stukje mooier, niet alleen door hun superleuke kleren, maar ook door hun acties, die ten goede komen aan een beter milieu en een betere wereld.

BEKIJK HET MERK