Over Ons

Suus en Suus is geboren uit een passie voor mooie, originele en unieke kinderartikelen op het gebied van kleding, lifestyle en accessoires. 
Tijdens de zwangerschap van mijn jongste, was ik op zoek naar kleding die mij het gevoel van rust gaven. Ik merkte dat alle felle kleurtjes, glitter, fluor etc. niet de merken waren die ik mijn kids aan wilde trekken. 
In de regio Bollenstreek was toen eigenlijk niets tot weinig te vinden van deze merken. Dus op een middag heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik gaan mailen. Niet wetende dat ik nog maar een week de tijd had voordat het inkoop seizoen er alweer op zat. 
Dus in een week tijd, mooie merkjes en items uitgezocht en toen kon ik niet meer terug. Suus en Suus was een feit en ik kon gaan beginnen aan de website en de promotie ervan. 
Na het opstarten van de website, kwam ik erachter dat ik toch het liefst met mensen wilde werken. Het e-mail en alleen social media contact, is niet echt aan mij besteed. 
En zo viel alles op zijn plek toen er in de kerkstraat in Noordwijk een mooi pandje vrij kwam. Sinds maart 2019, hebben wij onze intrek gedaan in het 2 verdieping tellende pandje op 9B.
Elke dag is een avontuur en een moment van genieten.
Kom je ook een keertje genieten in onze winkel of shop gezellig met ons samen online. Via de whapsapp button helpen wij je graag met combinaties en unieke setjes. 
Liefs Jessica
Onze merken
Suus en Suus heeft een uniek assortiment met producten van mooie merken, van goede kwaliteit en met gave designs. Of je nu op zoek bent naar kinderkleding, speelgoed of accessoires, bij Suus en Suus vind je altijd originele en unieke producten. Veel van onze merken zijn duurzaam geproduceerd in Portugal of Turkije. Daarnaast zijn er ook veel merken met biologisch kwaliteit geproduceerd. Mocht je vragen hebben over bepaalde items, mail ons dan. Dan kunnen we de informatie over de producten door geven. 

Geniet van alle producten die onze shop te bieden heeft, ben je op zoek naar iets specifieks of kom je er niet uit? Mail ons dan via: info@suusensuus.nl

Er is onlangs een leuk blog over ons geschreven. Neem een kijkje als je meer over Jessica wilt weten. 

Veel shopplezier zowel online als natuurlijk in de winkel. 

Ons Adres is:

Kerkstraat 9B
2201KK Noordwijk

 

Lief Jessica

De fotografie op onze website is gedaan door:
EstherEva en Kleinewezens te volgen op Instagram