Phil and Phae

Dit is een geweldig merk. We vallen maar meteen met de deur in huis, maar wat zijn wij blij dat we hun kleren verkopen in onze kinderwinkel in Noordwijk. Ze omschrijven zichzelf als “comfy chic” en dat is precies wat het is. Alle broeken, sokken, mutsen, sjaals, jurkjes, rompers en nog veel meer zijn zo ongelooflijk zacht. Je wordt bijna jaloers op je kinderen als je ziet hoe cool ze eruitzien, maar ook hoe zacht ze aanvoelen. Het is ook niet verrassend dat de quote “softness is what we live by” een quote is van Phil and Phae.

SHOP NU

Phil and Phae en ethische productie

Phil and Phae maakt alle kleding in Europa. Ook gebruiken ze biologisch katoen, wat ook uit Europa komt. Er zal dus geen sprake zijn van kinderarbeid of slechte werkomstandigheden. En zo zorgen ze ervoor dat de kleren een stuk minder ver hoeven te reizen, wat ook weer zorgt voor minder uitstoot. Dit zorgt er al meteen voor dat dit merk onze aandacht kreeg. Vervolgens hebben ze nog iets bedacht, wat in de fast fashion van tegenwoordig revolutionair is. Ze zorgen niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor een tijdloos design. Zij geloven namelijk dat je er niet al bent als je goede kleding maakt en dit op een verantwoorde manier produceert, maar dat je er ook voor moet zorgen dat je de kleding altijd moet kunnen dragen.

 

Phil and Phae

 

Tegenwoordig lijkt het soms alsof je elke week weer een nieuwe outfit moet kopen om erbij te horen, maar dat wil Phil and Phae juist voorkomen. Sterker nog, door het design en de kleurkeuzes zorgen ze ervoor dat je het heel makkelijk kunt combineren met andere merken. En om het af te maken, moedigen ze je aan om je kleren door te geven, als je het niet meer past, in plaats van het weg te gooien. Ook leuk om te vermelden is dat het een Nederlands merk is!

KLEDING BEKIJKEN

Onze collectie

Hopelijk hebben we jou nu duidelijk gemaakt waarom wij zo blij zijn, dat we met dit merk in zee mogen gaan. Als je op onze website kijkt, zul je ook zien, dat we een flinke selectie hebben van Phil and Phae. Van jurken tot broeken tot sjaals, je kunt het allemaal vinden op onze website of in de winkel. Er zijn kleren voor baby’s, maar ook voor wat oudere kinderen. Neem dus gerust een kijkje en ervaar zelf hoe comfy en chic de kleren zijn.

BEKIJK HET MERK